Miten toimin, jos olen sairaana siivouspäivänä?

Mikäli havaitsette tai epäilette taloutenne asukkailla olevan mitään mahdollisesti tarttuvaa tautia mukaan luettuna kausiflunssat, tulee siitä ilmoittaa viipymättä numeroon 0505651016. Ensisijaisesti siirrämme siivousajan sairastapausten vuoksi, olkaa yhteydessä tiiminvetäjäämme ja etsimme teille korvaavan ajan

Voiko sovitun siivouksen perua tai siirtää?

Sopimusehtojen mukaisesti mahdolliset peruutukset ja siirrot tulee tehdä 5 vrk ennen siivouksen alkua. Jos siivous perutaan tai siirretään alle 5 vrk ennen siivouksen alkua, veloitetaan 2 h minimiveloitus. Sairaustapauksissa ilmoitus tulee tehdä mahdollisimman pian ja halutessanne siivous pyritään tällöin siirtämään seuraavaan mahdolliseen ajankohtaan.

Saako teiltä yhteenvedon kotitalousvähennystä varten?

Kaikki meiltä ostettavat palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Voimme toimittaa erillisestä pyynnöstä sopimusasiakkaillemme yhteenvedon edellisen vuoden laskutetusta työmäärästä, jolloin verovähennyksen ilmoittaminen on helppoa ja vaivatonta. Tietojen toimitus sähköpostitse maksaa 10 € ja postitse toimitettuna 15 €. Sosiaalipalvelujen tukipalvelujen asiakkaille (alv 0 %) yhteenveto on maksuton.

Pitääkö minun olla kotona, kun siivooja tulee?

Ei tarvitse olla kotona. Voit päästää siivoojat sisälle ja itse lähteä vaikka kahville! Voit myös luovuttaa meille avaimen kotiisi, teemme tästä kirjallisen avainluovutussopimuksen kahtena kappaleena. Avainta säilytetään toimistollamme lukitussa turvakaapissa. Avaimia ei ole merkitty yksilöivillä tunnisteilla, eli jos pahin sattuisi ja avain joutuisi vääriin käsiin, avainta ei silti olisi mahdollista yhdistää mihinkään kohteeseen. Noudatamme avainten säilytyksessä ja käsittelyssä Finanssialan ohjetta avainturvallisuudesta.
Tietenkin voit myös olla kotona siivouksen aikana.

Mitä jos siivouksen aikana hajoaa jotain?

Vahinkoja saattaa joskus sattua, mutta meillä on toimintamme kattava vastuuvakuutus, joka korvaa myös työn kohteena olevat pinnat ja irtaimistot. Voit siis olla huoletta, kun tulemme siivoamaan.

Käykö luonani aina sama / samat siivoojat?

Kaikilla siivoojillamme on ns. omat kohteet, joissa he käyvät. Kuitenkin lomien ja sairastapausten vuoksi muutoksia voi ajoittain olla. Ihmisten kodeissa toimiminen on korkea luottamuksen osoitus ja haluamme, että asiakkaan luona käy tuttu siivooja.

Mitä jos sovittu siivouspäivä osuu arkipyhälle?

Yritämme parhaamme mukaan löytää teille sopivan korvaavan päivän jo etukäteen, kotisiivousten tiiminvetäjä soittelee teille näistä aina hyvissä ajoin. On myös mahdollista perua ko. siivouspäivä halutessanne, perumisesta on kuitenkin sovittava etukäteen vähintään 5 vuorokautta aiemmin.

Minulla on käynyt aiemmin yksi siivooja mutta viimeksi siivoojia oli kaksi, muuttuuko siivouksen hinta?

Ei muutu. Ilmoittamamme siivouksen tuntihinta on henkilötyötuntihinta. Jos yhdellä siivoojalla menee kohteessa neljä tuntia ja kahdella siivoojalla vain kaksi tuntia, veloitus on siis molemmilla kerroilla sama neljä tuntia.