Yrityssiivous ja toimitilasiivoukset Helsinki, Vantaa ja lähialueet

Hyvän siivouspalvelun tunnistaa siitä, että et joudu itse ajattelemaan asiaa arjessasi vaan saat keskittyä omaan työhösi. Meidän kanssamme tämä onnistuu!

Yrityssiivous Helsinki, Espoo ja Vantaa alueilla. Siivoamme kaikenkokoisia liiketiloja, toimistoja, teollisuuskiinteistöjä, liikuntapaikkoja ja kauppakeskuksia. Yrityssiivous on säännöllinen palvelu, joka ylläpitää puhtautta. Palveluitamme ovat sopimussiivoukset ja erikseen sovittavat kertasiivoukset, ikkunanpesut, esimerkiksi muutto- ja perussiivoukset. Olemme Helsingin seudun yrityksille luotettava yhteistyökumppani, jonka kautta yrityssiivous hoituu sujuvasti ja tehokkaasti.

Oikein toteutettuna siivouspalvelut pidentävät pintamateriaalien elinikää, ylläpitävät kiinteistön arvoa ja parantavat sisäilman laatua sekä lisäävät työturvallisuutta. Kun ammattitaitoiset siivoojat huolehtivat siisteydestä sinulle jää aikaa keskittyä olennaiseen. Puhtaissa toimitiloissa viihdytään paremmin ja se lisää henkilöstön sitoutumista. Pitkään kestävät asiakassuhteemme kertovat tyytyväisyydestä palveluidemme laatuun ja arvostuksestamme asiakkaitamme ja heidän tilojaan kohtaan. Yrityssiivoukset hoitavat aina tietty, nimetty siivoustiimi, joka on perehdytetty kohteisiinsa perusteellisesti.

Meille oman henkilökuntamme hyvinvointi on todella tärkeää. Meillä on alan keskivertoa pidemmät työsuhteet ja työntekijät ovat todella sitoutuneita omiin siivouskohteisiinsa. Olemme sitoutuneet Syrjinnästä vapaa alue -kampanjaan ja yrityksessämme on nollatoleranssi kaikelle kiusaamiselle ja syrjinnälle. PiKa Puhtaudella olemme kaikki saman arvoisia.

Katso myös:

Toimitila- ja yrityssiivoukset Kuopio: Kuopion siivouspalvelu
Toimitila- ja yrityssiivoukset Lieksa: Brahea Palvelut

Yrityssiivous käynnissä. Siivoaja pyyhkimässä neuvotteluhuoneen pöytää Helsingissä.

YRITYSSIIVOUS HELSINKI

Palveluihimme luottavat mm.

Myymäläsiivoukset yli 20 vuoden kokemuksella

Myymäläsiivoukset tarjoamme aputoiminimellä Ultra Palvelu Helsinki, Vantaa ja Espoo alueille. Yli 20 vuoden kokemukseen ja asiakkaan tyytyväisyyteen perustuvat palvelumme tehdään aina yksilöllisellä ja asiakkaan tarpeet täyttävällä sopimuksella.

Ultra Palvelu Oy:n liiketoiminta siirtyi PiKa Puhtaudelle keväällä 2020 liiketoimintakaupan yhteydessä edellisen omistajan eläköityessä. Tällä yritysjärjestelyllä vahvistimme yritysasiakaspuolen palvelutarjontaa sekä rakensimme myymäläsiivouksista uuden merkittävän tukijalan liiketoiminnallemme.

Ammattitaitoiset ja koulutetut työntekijämme ja laaja-alainen kokemuksemme alalta luovat pohjan menestyksekkäille asiakassuhteille. Ammattitaitoisesti siivottu myymälä parantaa kaupassa kävijän asiakaskokemusta sekä lisää myymälähenkilökunnan työympäristön turvallisuutta. Suurimpia asiakkaitamme ovat mm. HOK-Elanto. Lisäksi asiakkainamme on lukuisia erikokoisia yrityksiä.

Olipa yrityksesi siis suuri tai pieni, ota meihin yhteyttä ja räätälöidään juuri teille sopiva palvelupaketti. Haluamme olla yhteistyökumppanisi nyt ja tulevaisuudessa.

Jos tahdot vakuuttua työmme laadusta, täytä yhteydenottopyyntölomake ja tulemme tutustumaan kohteeseen

Luotettava Kumppani logo
Hevi osaston lattioiden siivous menossa myymälässä Helsingissä.

Kiinteistö- ja taloyhtiöt

Yleisten tilojen siivous tai niin kutsuttu rappusiivous parantaa viihtyvyyttä ja turvallisuutta. Kiinteistö- ja taloyhtiöille suunnatuissa siivouksissa siivotaan yleisimmin esim. raput, tekniset tilat, kellarikäytävät, varastohuoneiden käytävät, saunat ja väestösuojatilat.

Meiltä onnistuu ylläpitosiivouksien lisäksi myös peruspesut, joissa tavallista perusteellisemman pesun lopuksi lattiapinta saa kauniin ja kulutusta kestävän pinnoitteen. Oikein toteutettuna rappusiivoukset myös pidentävät pintamateriaalien elinikää ja ylläpitävät kiinteistön arvoa.

Pyydä tarjous siivouksesta. Toimimme Helsinki, Vantaa ja Espoo alueilla.

Siivoaja pyyhkimässä kaidetta Espoossa