“Perustin PiKa Puhtauden, jotta saan tehdä siivoustyötä niin hyvin ja huolella kuin se kuuluu tehdä. Tiimini on kasvanut empaattisilla ja huolellisilla siivoojilla, jotka jakavat saman inhimillisen otteen työhön.”
-Pia

Perustin PiKa Puhtaus Oy:n vuonna 2011. Tarjoamme siivouspalvelua kodeille ja yrityksille – vain ja ainoastaan niin, että olemme sataprosenttisen tyytyväisiä työmme jälkeen. Siivouksen lisäksi autamme asiakkaitamme tarpeen mukaan muissakin kodin askareissa.

Aluksi työllistin itseni, ja matkan varrella porukka on kasvanut ahkerilla ja tunnollisilla tiimiläisillä. Kaikkia meitä yhdistävä jämptiys ja asioiden tekeminen niin kuin luvataan – ja paremmin kuin on totuttu – ovat johtaneet siihen, että asiakkaamme eivät luovu palvelustamme enää millään ja suosittelevat meitä eteenpäin.

Yrittäjävetoisuus tarkoittaa sitä, että meillä on kasvot. Meidät saa aina kiinni, ja pyrimme siihen, että asiakkaalla on “oma siivooja”, joka tulee tutuksi. Vaikka kasvamme, haluamme pitää pienen yrityksen ketteryyden, laadun ja luottamuksen – ja ennen kaikkea inhimillisyyden. Työskentelemme ihmisten kodeissa ja työtiloissa, jolloin luottamus korostuu.

Mieleenjääviä hetkiä ja kohtaamisia on kertynyt PiKa Puhtauden vuosien varrelta lukemattomia, kun olemme saaneet olla mukana helpottamassa eri-ikäisten, eri elämäntilanteessa olevien ihmisten arkea konkreettisesti siivoamalla. Asiakkaat odottavat tuttua siivoojaa saapuvaksi, ja toisaalta työntekijöistä on kiva mennä työhön, kun tietää että on aina tervetullut. Erään perheen lapsi jopa piirsi minut perhekuvaan mukaan – olkoon se osoitus saamastamme luottamuksesta!

Siivoamme sydämellä ♥

Terveisin, Pia

Ultra-Palvelu Oy on vuonna 1988 perustettu siivouspalveluja tarjoava yritys, jonka liiketoiminta on siirtynyt PiKa Puhtaus Oy:lle keväällä 2020. Tällä yritysjärjestelyllä vahvistamme yritysasiakaspuolen palvelutarjontaa sekä rakennamme uuden merkittävän tukijalan liiketoiminnallemme.

Myymäläsiivouksiin tarjoamme asiakkaiden tyytyväisyyteen ja yli 20 vuoden kokemukseen perustuvat palvelumme yksilöllisellä ja tarpeesi täyttävällä sopimuksella.

Ammattitaitoiset työntekijämme ja laaja-alainen kokemuksemme alalta luovat pohjan menestyksekkäille asiakassuhteille. Haluamme olla yhteistyökumppanisi nyt ja tulevaisuudessa

PiKa Puhtaus Oy on julistautunut Syrjinnästä vapaaksi alueeksi, joka merkitsee syrjinnän vastustamista, siihen puuttumista sekä ihmisten yhdenvertaisuuden tunnustamista. Kampanjaan liittyminen kertoo niin asiakkaille, työnhakijoille kuin työntekijöille, että PiKa Puhtaus Oy kohtelee kaikkia yhdenvertaisesti riippumatta henkilön sukupuolesta, iästä, etnisestä taustasta, uskonnosta tai vakaumuksesta, mielipiteestä, terveydentilasta, vammaisuudesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta.

Jos tahdot vakuuttua työmme laadusta, ota yhteyttä ja sovi maksuton arviokäynti!

Lue lisää kotisiivouspalveluista ja yrityssiivouksista.

Pikapuhtauden tiimi

Meitä on nelisenkymmentä työntekijää, kaikki ihania tyyppejä ja alansa kivenkovia ammattilaisia. Lupaan työntekijöilleni, että he saavat tehdä hyvää jälkeä työssään, ja se näkyy. Meitä on naisia ja miehiä, nuoria ja varttuneempia, suomalaisia ja maahanmuuttajia. Huolelliset tekijät erottuvat heti ja heistä pidän kiinni!