PiKa Puhtaus

Perustin yritykseni vuonna 2011, tarkoituksena tarjota siivouspalveluja siten, että voin olla sataprosenttisesti tyytyväinen työn jälkeen.
Aluksi tarkoitus oli työllistää itseni. Olin pitkään halunnut perustaa siivousyrityksen, olin nuoruudessani tehnyt paljon siivoustöitä ja se tuntui edelleen omalta jutulta. Ei kuitenkaan mennyt aikaakaan, kun mukaan tuli jo ensimmäiset työntekijät. Olin saanut ensimmäiset työkaverit, jotka jakoivat kanssani huolellisen ja asiakaslähtöisen tavan työskennellä!

Ohjenuorana toiminnassa on siis alusta asti ollut täsmällisyys ja jämptiys – asioiden tekeminen niin kuin sovitaan – ja paremmin kuin on totuttu. Suosittelut laadukkaasta ja jämptistä siivousyrityksestä olivat kiirineet laajalti ja asiakkaita oli jonoksi asti.
Melko pian saimme uusia asiakkaita myös yrityksistä, osa on mukana vielä tänäkin päivänä. Edelleen tätä kirjoittaessa voin todeta, että merkittävä osa uusista asiakkaistamme tulee suosittelujen kautta.

Loppuvuodesta 2023 tehdyn kotisivu-uudistuksen myötä pääsimme tuomaan näitä suositteluja myös sellaisten ihmisten ja yritysten nähtäville, joille yrityksemme ei ole entuudestaan tuttu.

Yrityksen kasvaessa ja porukan lisääntyessä myös toimintamme ohjenuorat ovat tukevoituneet. Serkkuni Sami tuli yritykseen kumppaniksi 2016 ja toimintamme laajentumista alettiin suunnittelemaan yhdessä. Juuri ennen COVID-pandemian alkua, Ultra Palvelu Oy:n liiketoiminta siirtyi PiKa Puhtaudelle ja keväällä 2020. Tällä yritysjärjestelyllä vahvistimme yritysasiakaspuolen palveluntarjontaa sekä rakensimme uuden merkittävän tukijalan liiketoiminnallemme. Tämän jälkeen yrityksemme osaksi on liiketoimintakauppojen kautta liittyneet Brahea Palvelut Lieksasta (10/2020), Prine Palvelut Helsingistä (03/2021) ja Kuopion Siivouspalvelu Kuopiosta (03/2022). Kaikilla kolmella paikkakunnalla noudatamme samoja arvoja: Täsmällisyys, Tuttuus, Puhtaus ja Arvostus.

Palveluissamme nämä näkyvät tavalla, jolla operoimme päivittäin:

Siivouksen suorittaa pääsääntöisesti tuttu, kohteeseensa perehdytetty ammattilainen täsmällisen, ennalta yhdessä asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti. Pitkät asiakassuhteemme niin koti- kuin yrityssiivouksissa kertovat arvostuksestamme työn tilaajaa kohtaan. Jokainen asiakas on meille mahdollisuus näyttää ammattitaitomme.
 
Arvostus siivoojiamme kohtaan näkyy alalla keskimääräistä pidempinä työsuhteina. Työntekijämme ovat tärkein voimavaramme ja olemme sitoutuneet pitämään heistä erityisen hyvää huolta. Yrityksemme on sitoutunut Syrjinnästä vapaa alue kampanjaan ja meillä se näkyy nollatoleranssina kaikelle syrjinnälle ja kiusaamiselle. Meillä kaikki työntekijät ja asiakkaat ovat saman arvoisia. Lue lisää syrjinnästä vapaa alue kampanjasta: https://yhdenvertaisuus.fi/syrjinnastavapaa.fi
 
Vuonna 2023 PiKa Puhtaus työllistää melkein 90 ammattilaista koti- toimitila- ja myymäläsiivouksissa, Uudellamaalla, Kuopiossa ja Lieksassa. Kasvaessamme olemme halunneet inhimillisen asiakaskokemuksen pysyvän ennallaan. Yrittäjänä minulle on tärkeää, että asiakas saa tarvittaessa työnjohdosta kiinni saman henkilön, jonka kanssa hän on tottunut asioimaan. Parhaassa tapauksessa henkilön, jonka on henkilökohtaisesti arviointikäynnillä tavannut. Työskentelemme ihmisten kodeissa ja työtiloissa, jolloin luottamus korostuu.
 
Taloudellisuus ja kannattava kasvu on ollut tärkeä perusta tämän yrityksen rakentamisessa. Kasvaessamme olemme saaneet säilytettyä toiminnassamme pienen yrityksen ketteryyden ja matalan organisaation, joka takaa kustannustehokkaan sopimuksen laadun kärsimättä. Niin kuin nimikin sen lupaa, pikana puhtautta – laadusta tinkimättä. Tulevaisuudessakin haluamme lämminhenkisellä yrittäjävetoisella palvelulla taata laadukasta ja parasta palvelua, jossa asiakkaiden kanssa käydään vuoropuhelua helposti ja sujuvasti. Meille on tärkeää, että asiakkaan on helppo kertoa toiveistaan ja tarpeistaan. Arvostamme asiakkailta saatua palautetta ja kehitämme tämän saadun palautteen mukaan palveluamme paremmaksi ja yksilöllisiä tarpeita palvelevaksi.
 
Kotisiivouksemme slogan on ollut alusta asti ”On ihana tulla puhtaaseen kotiin!” ja nykyäänhän koko yrityksen tunnukseksi sopisi vaikka ”Onpa ihanaa, että on näin puhdasta!”

Oikein hyvää syksyä toivottaa:
 
Pia ❤️