Yrityssiivous ja toimitilasiivoukset Espoossa

Hyvän siivouspalvelun tunnistaa siitä, että et joudu itse ajattelemaan asiaa arjessasi vaan saat keskittyä omaan työhösi. Meidän kanssamme tämä onnistuu!

Yrityssiivous Espoon alueella. Siivoamme toimistoja, liiketiloja, teollisuuskiinteistöjä, liikuntapaikkoja ja kauppakeskuksia. Yrityssiivous on säännöllinen palvelu, joka ylläpitää puhtautta. Palveluitamme ovat sopimussiivoukset sekä erikseen sovittavat kertasiivoukset, ikkunanpesut, muutto- ja perussiivoukset. Olemme Espoon yrityksien luotettava yhteistyökumppani, jonka kautta yrityssiivous hoituu sujuvasti ja tehokkaasti.

Oikein toteutettuna siivouspalvelut pidentävät pintamateriaalien elinikää, ylläpitävät kiinteistön arvoa, parantavat sisäilman laatua ja lisäävät työturvallisuutta. Puhtaissa toimitiloissa viihdytään paremmin, mikä lisää henkilöstön sitoutumista. Pitkään kestävät asiakassuhteemme kertovat tyytyväisyydestä palveluidemme laatuun ja arvostuksestamme asiakkaitamme ja heidän tilojaan kohtaan. Yrityssiivoukset hoitavat aina nimetty siivoustiimi, joka on perehdytetty kohteisiinsa perusteellisesti.

Meille oman henkilökuntamme hyvinvointi on todella tärkeää. Meillä on alan keskivertoa pidemmät työsuhteet ja työntekijät ovat todella sitoutuneita omiin siivouskohteisiinsa. Olemme sitoutuneet Syrjinnästä vapaa alue -kampanjaan ja yrityksessämme on nollatoleranssi kaikelle kiusaamiselle ja syrjinnälle. PiKa Puhtaudella olemme kaikki saman arvoisia.

Katso myös:

Toimitila- ja yrityssiivoukset Helsinki
Toimitila- ja yrityssiivoukset Kuopio: Kuopion siivouspalvelu
Toimitila- ja yrityssiivoukset Lieksa: Brahea Palvelut

Yrityssiivous käynnissä. Siivoaja pyyhkimässä neuvotteluhuoneen pöytää Helsingissä.

YRITYSSIIVOUS ESPOO

Palveluihimme luottavat mm.

Myymäläsiivoukset yli 20 vuoden kokemuksella

Myymäläsiivoukset Espoossa tarjoamme aputoiminimellä Ultra Palvelu. Yli 20 vuoden kokemukseen ja asiakkaan tyytyväisyyteen perustuvat palvelumme tehdään aina yksilöllisellä ja asiakkaan tarpeet täyttävällä sopimuksella.

Ammattitaitoiset ja koulutetut työntekijämme Espoossa ja laaja-alainen kokemuksemme alalta luovat pohjan menestyksekkäille asiakassuhteille. Ammattitaitoisesti siivottu myymälä parantaa kaupassa kävijän asiakaskokemusta sekä lisää myymälähenkilökunnan työympäristön turvallisuutta. Suurimpia asiakkaitamme ovat mm. HOK-Elanto. Lisäksi asiakkainamme on paljon erikokoisia yrityksiä.

Olipa yrityksesi siis suuri tai pieni, ota meihin yhteyttä ja räätälöidään juuri sinun yritykselle sopiva palvelupaketti. Haluamme olla yhteistyökumppanisi nyt ja tulevaisuudessa.

Jos tahdot vakuuttua työmme laadusta, täytä yhteydenottopyyntölomake ja tulemme tutustumaan kohteeseen

Luotettava Kumppani logo
Hevi osaston lattioiden siivous menossa myymälässä Helsingissä.

Kiinteistö- ja taloyhtiöt

Yleisten tilojen siivous tai niin kutsuttu rappusiivous parantaa viihtyvyyttä ja turvallisuutta. Kiinteistö- ja taloyhtiöille suunnatuissa siivouksissa siivotaan yleisimmin esimerkiksi raput, tekniset tilat, kellarikäytävät, varastohuoneiden käytävät, saunat ja väestösuojatilat.

Lisäksi tarjoamme peruspesuja, joissa lattiapinta saa kauniin ja kulutusta kestävän pinnoitteen. Oikein toteutettuna rappusiivoukset myös pidentävät pintamateriaalien elinikää ja ylläpitävät kiinteistön arvoa.

Siivoaja pyyhkimässä kaidetta Espoossa